nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Bulit rendezett férje vaszektómiás műtétjének megünneplésére

Bulit rendezett férje vaszektómiás műtétjének megünneplésére

Kicsit morbid, hogy a feleség annak örült, hogy a férje elkötteti magát.
Avatar
Székely Viki
f Ajánlom

Leah és Willie Randall nem átlagos házaspár. Kezdjük mindjárt az esküvőjükkel: hét éve házasok, és mindössze 6 nap ismeretség után kötötték össze az életüket. Aztán, mikor megszületett a harmadik gyerekük, úgy döntöttek, ennyi gyerek elég is lesz, ám ahelyett, hogy Leah fogamzásgátlót szedne, a férje önként vállalkozott egy vaszektómiás műtétre.

A vaszektómiás műtét során elkötik, majd elvágják a férfi ondóvezetékét, aminek folytán az ondóváladékba nem kerülnek spermiumok. A műtét ma már rutinbeavatkozásnak számít, ezt bizonyítja a fotó is, amin Willie a műtőasztalon, baseball-sapkában vigyorog. Pedig ekkor még nem is tudta, hogy felesége meglepetésbulit szervezett neki.

A bulira jó feleségként csináltatott egy tortát, a gyerekek pedig egyenpólóban várták az apjukat. Bár az anyuka tudja, hogy kicsit messzire ment, nem bánta meg, mert mint mondja: „Volt mit ünnepelni!”

cafemom

Kiemelt kép: Leah Randall / Facebook

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon