Egészség

Humorral a rák ellen: ikonikus alakoknak öltözik a mellrákos nő, hogy elvonja a figyelmét a betegségről

Mutatjuk a legjobb képeit!

Egy új-mexikói nő igazán ötletes módon küzd a mellrák ellen. Elhatározta, hogy a kezelései alatt hírességeknek öltözve készít magáról fényképeket, az eredményt pedig feltölti az Instagram-oldalára. Beth Pendergrass szentül hiszi, hogy a nevetés a legjobb orvosság.

Pendergrass elmondása szerint az ötlet akkor jött, amikor a kemoterápia miatt elkezdett hullani a haja, ezért rövid frizurát nyírt magának. Egy barátja ekkor azt mondta neki, hogy úgy néz ki, mint Maria A muzsika hangja című filmből. Innentől nem volt megállás: Pendergrass többek között Marilyn Monroe-nak, Csipkerózsikának, Marge Simpsonnak és Charlie Chaplinnek is beöltözött, hogy elvonja a figyelmét a betegségéről.

Szeretem megnevettetni az embereket, és úgy döntöttem, képeken keresztül fogom dokumentálni az élményeimet

– mondta a Good Morning Americának. Instagram-oldalához azóta több százan csatlakoztak, most már több mint ezer felhasználó követi őt.

Pendergrass-t korábban megműtötték, jelenleg kemoterápiás kezelés alatt áll. Sugárkezelését a nyáron kezdik meg. Addig is humorral harcol a betegség ellen.

Mutatjuk a legjobb képeit:

Kiemelt kép: @instabeth505/Instagram

(ABC News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top