Egészség

Váratlanul, álmában halt meg a négygyermekes debreceni édesanya

Valószínűleg szívelégtelenség a halál oka. Most gyűjtést szerveznek a gyászoló család számára.

Felfoghatatlan családi tragédiáról számolt be a Blikk: otthon, az ágyában halt meg vasárnap egy mindössze 40 éves debreceni édesanya, Judit, aki négy gyermeket, köztük egy négy hónapos csecsemőt nevelt szeretett férjével.

Egyelőre nem tudni biztosan, mitől halt meg ilyen hirtelen az édesanya, de az eddigi információk alapján úgy tűnik, szívelégtelenség lehet a háttérben. A család tudott róla, hogy Juditnak szívproblémái vannak: nem sokkal a negyedik gyerek születése után közölték vele az orvosok, hogy szívbeteg, s emiatt gyógyszeres kezelésre szorul, de szorgalmasan járt a kezelésekre, és szó sem volt arról, hogy ennyire súlyos az állapota. Még a halála előtti éjszaka is úgy tűnt, hogy semmi baja Juditnak.

Orvosról orvosra jártunk, mellette természetgyógyász is gyógyította. A leletei szerint minden rendben volt, vasárnap mégis megtörtént a tragédia: nem ébredt fel

– mesélte megtörten a gyászoló férj, Károly. Az édesanya hétfőn ünnepelte volna a 41. születésnapját, szombaton még ünnepeltek is a család egy részével:

Torta és mulatság, ugráltak körülöttünk a gyerekek. Aztán másnap megtörtént a tragédia, én pedig már arra sem emlékszem, hogy hogyan mondtam ezt el a gyerekeinknek

– tette hozzá a férj.

Károly, aki tűzoltóként dolgozik, egyelőre nem áll munkába, ezért egy ismerős anyuka adománygyűjtést szervezett számukra. Amennyiben te is szívesen támogatnád a családot, a 11773119-13230094-es bankszámlaszámon megteheted!

Kiemelt kép: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top