Egészség

Arcon harapta az ötéves kislányt egy pitbull a portlandi reptéren

A gyerek súlyosan megsérült. Az édesanyja egymillió dolláros kártérítési pert indított a reptér, az Alaskan Airlines és egyik utas ellen.

Egymillió dolláros kártérítési pert indított a portlandi reptér, az Alaskan Airlines és egy utas ellen egy amerikai kislány édesanyja, miután a gyereket 2017 decemberében megharapta egy  kutya a beszállókapu előtt.

Fotó: Unsplash

Az akkor ötéves Gabriellának komoly műtéteken kellett átesnie, és máig viseli a kutyatámadás nyomait az arcán. A kislányt azután harapta meg az állat, miután megkérdezte a gazdát, hogy megsimogathatja-e.

A kiképzés nélküli pitbull ráadásul póráz nélkül volt a reptéren. A kislány anyjának ügyvédje kiderítette, hogy a gazdánál igazolásként mindössze egy a pszichiáterétől származó levél volt, amely szerint a nála lévő állat egy lelki társállat, de a levél még azt sem mondta meg, hogy milyen, hanem általában „állatot” emlegetett.

A pitbull olyan csúnyán megmarta a gyereket, hogy meg kellett műteni a szemhéját, a könnycsatornáját és az ajkát; a plasztikai műtétek hegei máig látszódnak az arcán, pedig több mint egy év telt el a támadás óta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top