Egészség

Bulit csapott lánya első menstruációja alkalmából az anyuka

A 14 éves Brooke még egy vörös-fehér tortát is kapott abból az alkalomból, hogy nővé cseperedett.

Bulit rendezett egy floridai anya lánya első menstruációja alkalmából – írja a Metro. Shelly Lee egy tamponokat, betéteket és fehérneműt tartalmazó menstruációs csomaggal és egy gyönyörű vörös-fehér tortával köszöntötte a 14 éves Brooke-ot a felnőttkor küszöbén.

„Gratulálunk első menstruációd alkalmából” – írta az anya a tortára (Fotó: SWNS)

A 46 éves jacksonville-i nő másokat is arra biztat, hogy kövessék a példáját, úgy érzi, ideje leszámolni a havi vérzést övező tabukkal, és nyílt, őszinte társadalmi párbeszédet sürget.

„Ez egy nagyon fontos élmény a fiatal lányok számára, úgy érzem, fontos tudatni velük, hogy nincs miért szégyenkezniük. Ezen mindannyian átesünk” – mondta a lapnak.

A Lee család (Fotó: SWNS)

A „menstruációs bulin” Brooke mellett édesanyja, édesapja és a húga, Brynne is részt vett. „A lányom már szerette volna, hogy megjöjjön a menstruációja. Jó előre összeállítottam neki a csomagot, és a barátnőivel együtt izgatottan várta, hogy eljöjjön végre a nagy nap” – mesélte a kétgyerekes anya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top