Egészség

200 kilós férfi tartotta terror alatt a stewardesseket

A túlsúlyos utas először 3 helyet követelt magának, aztán ráparancsolt a stwewardessre, hogy törölje ki a fenekét.

Sokkoló járaton vannak túl az EVA Air légitársaság légiutaskísérői: a Los Angelesből Tajvanba tartó gépen egy halmozottan problémás utassal kellett megküzdeniük.

A stewardessek arról számoltak be, hogy a 200 kilós férfi először 3 ülőhelyet követelt magának. Mivel a gép turistaosztályán volt elég hely, ezért eleget tettek a kérésének, de itt még nem ért véget a sztori. A túlsúlyos utas addig hisztizett, amíg megengedték, hogy a business class mosdóját használhassa, mert a turistaosztály vécéjébe nem fért be. Az igazi horror pedig csak ezután következett: ráparancsolt az egyik stewardessre, hogy segítsen neki levetkőzni, majd törölje meg a hátsóját. 

A stewardess, egy Kuo nevű nő 3 latex kesztyűben engedelmeskedett, mert a férfi megfenyegette, hogy ha nem segít neki, botrányt csinál a gépen. A nő munkatársai szerint a férfi kéjesen nyögdécselt, ahogy a fenekét törölgették.

A csak nőket foglalkoztató légitársaság szerint a stewardesseik nem kötelesek az utasok minden kérésének eleget tenni. Az esetet még vizsgálják.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top