Egészség

Brutális kutyatámadás: 3 pitbull esett neki a 13 éves kisfiúnak

A gyerek a húgával ment óvodába, amikor rájuk rontottak a harci kutyák. Még a fején is harapásnyomok voltak.

Brutális kutyatámadás történt Ötvöskónyiban. Egy 13 éves fiúra és testvérére három pitbull támadt rá a Somogy megyei településen.

A gyerek éppen az óvodába kísérte húgát. Már majdnem odaértek, amikor rájuk rontottak a kutyák. A fiú testével védte húgát, így őt a kezén, a lábán és a fején harapták meg a pitbullok – számolt be az RTL Klub.

A kislány el tudott szaladni, és egy arra járó férfitól kért segítséget. A férfi csak azt látta, hogy a kutyák marcangolnak valakit, majd megérkezett a pitbullok gazdája, aki ütni kezdte az állatokat, hogy ne bántsák tovább a kisfiút.

A kutyák tulajdonosa a kezében vitte be egy épületbe a sérült kisfiút – ahová a kislány is bemenekült a járókelővel –, majd azonnal hívták a mentőket. A fiút a helyszínen ellátták, majd a kaposvári kórházba szállították.

A gyerek súlyos sérüléseket szenvedett a karján és a lábán, de a fejét is harapásnyomok borították. Az RTL Klub úgy tudja, a kisfiú nincs életveszélyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top