Egészség

Majdnem belehalt a fenékemelő injekciókba egy táncoslány

A sztriptíztáncos lány azért akarta megemelni a popsiját, hogy több borravalót kapjon, de a dolog nagyon rossz fordulatot vett.

A 33 éves Tomi élete legrosszabb döntésének tartja, amiért fenékliftingre vállalkozott. Ráadásul a táncosként dolgozó lány egy volt ápolónőre bízta a procedúrát, aki egyértelműen kétes minőségű plasztikai anyagok befecskendezésével akarta kiegészíteni a nyugdíját.

Tomi azt mondja, 23 évesen kezdett sztriptízelni. Az évek során úgy vette észre, minden lánynak nagyobb és kerekebb a hátsója, mint az övé, ezért döntött a fenékemelés mellett – na meg hogy több borravalóra tegyen szert. A dolog azonban nagyon balul sült el: bár a lány az elején elégedett volt az eredménnyel, a lifting végül majdnem az életébe került.

A lány rosszul lett a befecskendezett anyagoktól, és kórházba került. Az 5 injekciónyi adagot végül sebészi úton kellett eltávolítani a fenekéből, ami miatt a bőre erősen megereszkedett. Most kompressziós bugyival és 3 rétegnyi ruhával próbálja kompenzálni, amit elrontott.

dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top