Egészség

Lehidalsz, ha megtudod, hány éves ez a férfi

Egészen elképesztő formában van!

A szingapúri Chuando Tan korábban modellként és énekesként is dolgozott, ma már fotózásból él. Az Instagramon 1,1 millió követője van. Azt viszont még mindig nem árultuk el, hogy hány éves. Nos, a fotói alapján mennyinek tippeled? 

Valószínűleg nem mondtál 30-nál magasabb számot. Pedig Tan 1967-ban született, vagyis idén betölti az 52. (!) életévét. A férfi a szerencsés genetikának, a tiszta levegőnek, a jó egészségügynek és persze az egészséges életmódnak tudja be, hogy ilyen fiatalos a megjelenése. Úgy véli, 70 százalékban az étrend, a maradék 30-ban pedig az edzés segít formában tartani a testét. Leggyakrabban tojást, csirkét, rizst, hallevest és grillezett zöldségeket fogyaszt. Teát vagy kávét nem, kizárólag tiszta vizet iszik. Gyengéje a fagylalt, de csak a nap első felében fogyasztja. Naponta 90 percet edz.

Az arcbőrét zselés arclemosóval és hidratáló krémmel ápolja. Egyszer a botoxot is kipróbálta, ám nem jött be neki. A haját viszont rendszeresen festi, mivel őszül.

Arra is odafigyel, hogy eleget aludjon, minden nap igyekszik legkésőbb 11 óra előtt lefeküdni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top