Egészség

Hennával rajzolt magának szeplőket a beauty blogger, katasztrófa lett belőle – videó

Ne csináljátok utána.

Hennával szeretett volna szexi szeplőket festeni az arcára egy német beauty blogger, de az eredmény finoman szólva is katasztrofális lett. Naomi Jont egy másik vlogger inspirálta a szeplőfestésre. Az uglysxegirl nevű Insta-influencer videóján nagyon egyszerűnek tűnik az egész:

Naomi felkereste a videón látható lányt, és alaposan kikérdezte a termékekről, amelyeket a szeplőkhöz használt. A lány tanácsai alapján magának is rendelt a hennából az eBayen, majd hozzálátott a videó elkészítéséhez.

Amikor kinyitotta a csomagot, úgy érezte, valami nem stimmel – mintha nem egészen ugyanaz a termék érkezett volna, mint amit a videón látott –, ennek ellenére folytatta a műveletet. Elkezdte felvinni a festéket, néhány perc elteltével azonban égetni kezdte a bőrét az anyag.

Ekkor már hiába próbálta lemosni: a henna élénkvörös mintát hagyott a bőrén. Naomi ezt csak vastag alapozással tudta elhalványítani, de –saját szavaival élve – még így is úgy nézett ki, mint Chucky baba a Gyerekjátékból.

YouTube

A lány szerencsére humoránál volt, mindenesetre a videó végén azt mondta:

Mindent megbántam. Sírni akarok. Sőt sírni is fogok, amint leállítom a felvételt. Holnap munkába kell mennem, és ezt el sem lehet takarni. A poklok poklán fogok keresztülmenni.

Kattints a lejátszáshoz!

(UniLad)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top