Egészség

Használt zokniját szagolgatta, gombás tüdőfertőzés lett a vége

A kínai férfit kórházban ápolják.

Tüdőfertőzés miatt kórházba került egy kínai férfi, aki a levetett zokniját szagolgatta – írja a Mirror.

A Kína délkeleti részén, Fucsien tartomány Csangcsou nevű városában élő férfi a beszámolók szerint a munkából hazatérve mindennap átöltözött otthoni ruhába, majd szagolgatni kezdte a büdös zoknit, amit napközben viselt. Izzadt lábáról azonban gombák telepedtek a textilbe, melyeknek spóráit belélegezte, ez pedig egyenes út volt a súlyos egészségi problémához.

A sürgősségi osztályra került férfinél a röntgen azonnal kimutatta a tüdőfertőzést, kezelése jelenleg is zajlik. A Mirror kommentárjában megjegyzi: a zoknifétis viszonylag ismeretlen fogalom, de idén egy 21 éves lány már bekerült Amerikában a hírekbe azzal, hogy egy férfi nagyobb összeget akart fizetni a levetett zoknijaiért. Nemrég mi is beszámoltunk egy 33 éves nőről, aki vagyonokat keres azzal, hogy használt zoknijait és cipőit árulja lábfetisisztáknak, korábban pedig egy férfiről, aki alsónadrágjait és zoknijait adja el havonta félmillióért.

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Profimedia / Alamy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top