Egészség

Eltörték a kerekesszékét, több százan segítettek neki

Összetörte a légitársaság Bessenyey Zoltán autóversenyző kerekesszékét, a sportoló a Facebookon kért segítséget.

Szállítás közben gyakorlatilag használhatatlanná vált speciális kerekesszéke, a Turkish Airlines állítólag összetörte, de a légitársaság nem akart segíteni – számolt be az RTL Híradó.

Bessenyey Zoltán kerekesszékes raliversenyző – aki 2 éve autóbaleset miatt kényszerült kerekesszékbe – menyasszonyával utazott Abu Dhabiba, de egymás után érték a kellemetlenségek. Közösségi oldalán kért segítséget ismerőseitől, hogy valaki küldje utána a tartalék székét, mivel eltört a speciális székének a tengelye, így nem lehet összecsukni, illetve elferdült a törés miatt.

Azonnal jelentette a reptéren a csomagkiadónál, ott azonban – állítja – nem foglalkoztak a problémával, 2 napba telt mire megkapta a történtekről a jegyzőkönyvet.

Megdöbbenésére több százan jelentkeztek a közösségi oldalára kiposztolt segítségkérésére, 2 nap alatt ötszázan osztották meg a bejegyzését. Ennek hála, a következő nap már kézhez kapja a tartalék székét, melyet egy ismerős ismerőse visz el neki Dubajba. Mint mondja, megható, hogy ennyien próbáltak neki segíteni. A pluszköltségeket mindenesetre megpróbálja behajtani a légitársaságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top