Egészség

Vaszektómiapartit tartott férjének a műtét előtt felesége

Felesége helyett a férj feküdt kés alá.

Kimberly Hemperly büszke és hálás volt férjének, Jasonnak, amikor a férfi úgy döntött, elkötteti magát, mivel Hemperly két császármetszése miatt sokkal nehezebb lett volna számára az eljárás.

Köszönetét egy elképesztő partival akarta kifejezni férjének, annak vaszektómia műtétje előtt.

„Csak a támogatásom és elismerésem akartam így kimutatni a férjemnek, hogy vállalta helyettem ezt a kellemetlen eljárást. Nem sok férfi ajánlja fel, hogy kés alá fekszik. Elég szuper férj az ilyen!”

Forrás: Boredpanda

És hogy milyen témájú partit rendezett ez a jóasszony? Nyilván nemi szervek körül forgót, hiszen az ember lánya így hálálja meg férje vaszektómiáját, ha van egy kis humora – Hemperly szerint. Az ünnepségen a húsgombócoktól és a kolbásztól kezdve a szárított marhahúsig mindent meg lehetett találni, bár nem teljesen értjük, ez hogyan kapcsolódik közvetlenül a genitáliákhoz, de talán nem is baj, ha jótékony homály fedi ezt.

Forrás: Boredpanda

Jason meglepődött, nem tudta, hogy partit szervez neki a felesége, de elmondása szerint nagyon jólesett neki Kimberly figyelmessége. A férfi azóta átesett a műtéten, és úgy tűnik, jól van. 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top