Egészség

A 37. héten tudta meg a tinilány, hogy terhes

A 18 éves lánynak tónusos hasa volt, még konditerembe is járt. Aztán jött a meglepetés.

Az essexi Saffron Heffernek nagyon sokáig fogalma sem volt arról, hogy terhes. Egészen a 37. hétig élte a tinik életét, edzeni és szoláriumba járt, és semmilyen jel nem utalt arra, hogy gyereke fog születni. A hasa kimondottan tónusos volt, sőt még a ruhamérete is kisebb lett.

Terhességi tesztet csak azután csinált, hogy az édesanyja észrevett a hasán egy furcsa csíkot. Csak ekkor derült ki, hogy a 18 éves lány terhes. A kimaradt menstruációi miatt nem gyanakodott, azt hitte, a fogamzásgátló hatása, és a kaja utáni sóvárgásnak sem tulajdonított jelentőséget.

Korábban nem hittem abban, hogy valaki terhes lehet úgy, hogy egyáltalán nem tud róla. Egészen addig, amíg nem történt meg velem is

– mondta a lány.

Miután fény derült a terhességére, gyors beavatkozásra volt szükség: a baba ugyanis egészséges, de farfekvéses volt. Miután megfordították, újabb sokk érte a fiatal kismamát: hatalmas pocakja lett.

Hat héttel később aztán megszületett a kis Oscar, teljesen egészségesen.

(Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top