Egészség

Sokkoló: a „boldog babáról” egy rutinvizsgálaton derült ki, hogy leukémiás

Édesanyja egy ártatlannak tűnő duzzanat miatt vitte orvoshoz a hat hónapos kisfiút.

Egy „boldog” és „folyton izgő-mozgó” kisbabáról egy rutin orvosi vizsgálat során derült ki, hogy leukémiás. A hat hónapos gyerek édesanyja teljesen összeomlott, amikor meghallotta a diagnózist – írja a Mirror.

Fotó: Clare Werrett WS

A walesi Aberdare-ben élő Beth Morgan december 5-én vitte orvoshoz a kis Harrit, akinek egy első látásra ártalmatlannak tűnő duzzanat nőtt a szeme alá. A család most elkeseredetten keres csontvelődonort, hogy legyen esélye megküzdeni a kegyetlen betegséggel.

Harri nagynénje, Clare Werrett a lapnak nyilatkozva azt mondta, mielőtt orvoshoz vitték volna a gyereket, semmi nem mutatott arra, hogy komolyabb baja lenne. „Amikor Bethan elvitte őt az orvoshoz, nyugtalannak tűnt, de nem volt rosszul” – mondta a 47 éves nő.

A kis Harrit azonnal kemoterápiának vetették alá, de ha a kezelés sikeres lesz, akkor is szüksége lesz egy megfelelő donorra. „Nagy csata vár rá” – mondta a nagynénje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top