Egészség

Rászoruló gyerekeknek adományozott egy rákbeteg, hajléktalan férfi

Alig van valamije, így is segíteni akart.

Glen McCarthy egy coloradói hajléktalan, rákbeteg. Saját elmondása szerint valószínűleg ez lesz az utolsó karácsonya. Az önzetlen férfi azonban az utolsó hónapjait is azzal tölti, hogy másokon segítsen.

McCarthy azért ment el egy helyi áruházba, hogy igyon egy csésze kávét, ám amikor meglátta, hogy egy jótékonysági akció keretében játékokat lehet vásárolni rászoruló gyerekeknek, úgy érezte, muszáj beszállnia. A hajléktalan férfi később visszament az áruházba, és egy Barbie babát meg egy Hot Wheels szettet is vásárolt, hogy szebbé varázsolja egy-egy ismeretlen gyerek karácsonyát – annak ellenére, hogy szinte semmije nincsen.

A férfi bevallása szerint sokkal jobban érzi magát mostanság, mint amikor még volt munkája és lakása.

Mindenemet el kellett veszítsem ahhoz, hogy rájöjjek: boldogabb vagyok így, hogy minden egyes dologért meg kell küzdenem, mint amikor volt pénzem

– idézi őt a Yahoo. A férfi ismerősei szerint nagyon szeret másokon segíteni, és ez a mostani akciója is nagyon rá vall.

Kattints a lejátszáshoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top