Egészség

Felakasztotta magát a népszerű rádiós

Vicki Archer, a BBC Shropshire 41 éves sztárja az adás közepén sétált ki a rádióstúdióból. Néhány órával később mostohaapja találta meg a holttestét.

Öngyilkos lett a BBC Shropshire rádiócsatorna délutáni műsorának sztárja – írja a The Sun. A 41 éves Vicki Archer saját otthonában akasztotta fel magát, miután az adás közepén műsorvezető társát faképnél hagyva kisétált a stúdióból, mondván, „pihenésre van szüksége”.

Válása óta súlyos depresszióval küzdött (Fotó: BBC Sropshire)

A háromgyerekes anya holttestére a mostohaapja talált rá alig néhány órával azután, hogy kilépett a stúdióból. A 64 éves férfi hosszú ideig hiába kopogtatott az ajtón, ezért végül egy nyitva hagyott ablakon keresztül bemászott a házba. Amint meglátta Vicky élettelen testét, azonnal kihívta a mentőket, miközben megpróbálta újraéleszteni a nőt.

A hatóságok szerint Vicky a válása óta súlyos depresszióban szenvedett, és korábban kétszer is megpróbált már véget vetni az életének. A boncolás nagy mennyiségű alkoholt és gyógyszert mutatott ki a vérében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top