Egészség

Nem állnak le a gyümölcsterroristák: most körtében találtak tűt

Alig néhány napja állították bíróság elé a nőt, aki tűket szúrt az eprekbe, most a körtével folytatódik a gyümölcsterrorizmus Ausztráliában.

Varrótűt találtak egy melbourne-i bevásárlóközpontban vett körtében – jelentette szerdán az ABC ausztrál hírtelevízió internetes felületén.

Az ABC egyik sminkese értesítette a Victoria állambeli rendőrséget az újabb bűnesetről. Clare Bonser autóvezetés közben evett egy körtét, de szerencsére még idejében észrevette a benne megcsillanó tűt. Nem harapott rá, és nem esett baja, de megdöbbentette a tű látványa a gyümölcsben, és nem hitt a szemének.

Még idejében észrevette a varrótűt (Fotó: ABC)

Clare Bonser a hét végén vásárolta a körtét a Woolworths szupermarketben, Melbourne délkeleti, Berwick nevű elővárosában.

Az újabb incidens három nappal az után történt, hogy bíróság elé állították a „gyümölcsterrorizmusként” elhíresült bűncselekmények első elkövetőjét, egy 50 éves asszonyt, akit hétrendbeli gyümölcsszennyezéssel vádolták meg.

Az ügyészség szerint a nő vélt vagy valós munkahelyi sérelmei miatt akart elégtételt venni azzal, hogy tűket szúrt eprekbe. A nő a gyümölcsszedők felügyelőjeként dolgozott egy Brisbane-től északra fekvő eperfarmon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top