Egészség

Spontán kigyógyult a rákból, az orvosok sem értik, mi történhetett

A férfi szerint az imák gyógyították meg az agydaganatát, az orvosok tanácstalanok.

Nincs magyarázatuk az orvosoknak egy kaliforniai férfi csodálatos gyógyulására. A Lodi városában élő Paul Wood nemrégiben még olyan rossz állapotban volt, hogy csak a falakat fogva tudott közlekedni, és állandó fejfájás gyötörte.

Egy agysebész szerint a férfinek agyvérzése lehetett, a koponya-CT-k pedig daganatot mutattak ki az agyában. Ez látható ezen a júliusi felvételen, amelyet Wood tett ki a Facebookra:

A tervezett agyműtéte előtt ismét CT-felvételt készítettek a koponyájáról, de semmi nyomát nem találták a tumornak. Az orvosoknak fogalmuk sincs, minek köszönhető a csodás gyógyulás, egyikük szerint néha történnek olyan dolgok, amelyeket nem tudnak megmagyarázni.

Paul Woodnak azonban van magyarázata. Szerinte az ima ereje gyógyította meg. Azt állítja, hitt abban, hogy meg fog gyógyulni, és így is történt. A gyülekezetének a lelkipásztora szintén úgy gondolja, a hívek közös imája miatt tűnt el a férfi betegsége.

Illusztráció

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top