nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Ironman közben fejt anyatejet a kétgyermekes anyuka

Ironman közben fejt anyatejet a kétgyermekes anyuka

Egy kétgyermekes anyuka úgy teljesítette az Ironmant, hogy közben anyatejet fejt a csecsemőjének.
Hegedűs Bence
Hegedűs Bence
f Ajánlom

Jaime Sloan 34 éves, kétgyermekes anyuka és az Amerikai Légierő pilótája, második gyermekének hét hónappal ezelőtt adott életet. Elhatározta, hogy részt vesz egy Ironman versenyen, azaz leúszik 2,4 mérföldet, 112-őt leteker, 26,2-őt pedig futva teljesít.

A beszámolók szerint Sloannak kevés az anyateje, ezért készen állt arra, hogy a kerékpározás és az úszás közti szünetben lefejjen babájának egy kis anyatejet, de nem akarta megtörni a lendületet, ezért úgy döntött, hogy futás közben oldja meg a dolgot.

„Azt hittem, hogy talán az egész versenyt megúszhatom fejés nélkül. Viszont számítottam rá, hogy ez a nap hosszabb lesz, és nem voltam teljesen biztos benne, hogyan fognak majd alakulni a dolgok” – mondta Jaime Sloan.

Végül az anyatej lefejését a futás alatt oldotta meg, miközben a tömeg elismerően bátorította. Persze megpróbált diszkrét lenni. „Először ideges voltam, aggódtam, hogy a meztelenség miatt diszkvalifikálhatnak, de mindent megtettem, hogy a legkevesebbet fedjek fel magamból.”

Sloan még így is harminc percet javított egyéni rekordján. Szerette volna bebizonyítani, hogy céljait még kétgyermekes anyaként is el tudja érni.

„Remélem, hogy ez ösztönzőleg hat majd a többi nőre és anyára, és mindazokra, akik sok mindent szeretnének megélni az életükben – mondta. –Mindig van mód arra, hogy megvalósítsák elképzeléseiket. Előfordulhat, hogy időről időre egy kis kreativitásra van szükség. Ha valaki hisz abban, hogy képes megtenni valamit, akkor valóban meg is teheti, mert lehetséges.”

Yahoo

Megosztás Facebookon