Egészség

Bakancslistát írtak a szülei az agytumorral küzdő kétévesnek, akinek csak hónapjai vannak hátra

A szülők azt szeretnék, hogy kislányuk röpke élete a lehető legszebb legyen.

Kétéves kora ellenére a Kalani nevű kislánynak mindössze hónapjai vannak hátra. A totyogó 2016 nyarán született, Charlene és Justin Ebbs harmadik gyermekeként. Még csak 4 hónapos volt, mikor aggasztó tüneteket kezdett produkálni: a minden apró mozdulat nehezére esett, órákon át sírt, és annyit hányt, hogy végül az intenzívre kellett vinni.

Kiderült, hogy a kislánynak súlyos agydaganata van, ami megakadályozza a folyadék áramlását a gerincvelőben, így halálos nyomást teremtve az agyban. Kalanit többször műtötték, és 51 héten át kapott kemoterápiás kezelést. Ám sajnos ez sem segített az állapotán: az orvosok nemrég közölték a szülőkkel, hogy nem tudnak segíteni a kislányon, és csak hónapjai maradtak.

A szülők úgy döntöttek, nem hagyják, hogy kislányuk a kórházban fekve várja a végzetet. Bakancslistát írtak neki, teli olyan dolgokkal, melyek szerintük boldoggá tehetik: állatkerti látogatásokkal, családi fotózásokkal, meseestékkel és egy kiskutyával. Így legalább boldogan tölthetik együtt azt a kevés időt, ami megadatott nekik.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top