Egészség

Kis híján megfulladt a 3 éves kislány a halloweeni nyalókától

Az anyuka most figyelmeztetni szeretné a többi szülőt.

Mindenkit figyelmeztetni szeretne a halloweeni édességek veszélyeire az a skót anyuka, akinek hároméves kislánya kis híján megfulladt egy nyalókától.

A 24 éves Shannon McWilliam a The Sunnak számolt be az esetről. Hat- és hároméves lányai éppen a tévé előtt nassoltak, amikor a kisebbik, a 3 éves Ariah hirtelen a nyakát fogva lehanyatlott a kanapéról. Szerencsére az anyuka is a szobában volt, ezért rögtön odarohant hozzá, és látta, hogy a kislány feje lassan elkékül. Mint kiderült, a nyalókája levált a pálcáról, és a kislány torkán akadt. Az anyuka 3 percen keresztül küzdött azért, hogy eltávolítsa az édességet a kislánya torkából, és végül nagy nehezen, de sikerrel is járt.

Mum's horror warning after baby girl nearly dies when a lollipop got stuck in her throat

Shannon Mcwilliam is warning parents to be careful about giving kids lollipops ahead of Halloween

Mindössze három perc volt, mire sikerült, de egy örökkévalóságnak tűnt. Olyan volt, mintha megállt volna az idő. (…) Azt hittem, hogy meg fog halni

– emlékezett vissza a nehéz pillanatokra az anyuka, aki azóta már-már paranoiás módon ügyel arra, milyen édességet esznek a gyerekei. Elmondása szerint ha nincs akkor a szobában a gyerekekkel, biztosan elvesztette volna a kislányt.

A nyalókát gyártó cég vizsgálatot indított az ügyben.

Thinkstock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top