Egészség

Megható: több mint 300 üdvözlőlapot kapott halloweenra a leukémiás kisfiú

„Visszatért az emberekbe vetett hitem” – nyilatkozta az anyukája.

Carter McPherson 4 éves amerikai kisfiú, másfél évvel ezelőtt gyermekkori akut limfoid leukémiát diagnosztizáltak nála. Carter jelenleg is kezelések alatt áll, és a jelek szerint minden esélye megvan a gyógyulásra, de a betegsége így is megviseli.

Ezért aztán édesanyja úgy döntött, hogy idén egy különleges meglepetéssel készül kisfia kedvenc ünnepén – vagyis halloweenkor. Az anyuka, Tiffany MacPherson a Nextdoor nevű, szomszédokat összekötő közösségi oldalhoz fordult segítségért még szeptember végén: arra kérte az embereket, hogy aki teheti, küldjön egy üdvözlőkártyát nekik október 31-én, hogy felvidítsák a kisfiút. Arra persze az anyuka sem számított, hogy az egyszerű ötlet több mint 300 üdvözlőkártyához és ajándékhoz vezet majd!

Elképesztő, mennyien reagáltak, a lapok be sem fértek a postaládánkba!

– lelkendezett az anyuka. Elmondása szerint vagy 10 amazonos ajándékcsomag érkezik hozzájuk naponta.

Azért álltam elő ezzel az ötlettel, hogy felvidítsam a kisfiamat, hogy boldognak láthassam. Ez nem az ajándékokról szól – amikből többet kaptunk, mint amit remélhettünk volna –, hanem arról, hogy lássam az izgatottságot a kis arcán. Mindössze ennyit akartam

– tette hozzá az édesanya, akit mélységesen meghatott, amit számára vadidegen emberek tettek a kisfiáért.

Erősebb anya lettem ettől az élménytől. És visszaállította az emberiségbe vetett hitemet is, az biztos

– mondta.

(ABC News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top