Egészség

3 nyomós érv, amiért érdemes a zöld teát innod!

Miért szürcsölj heti szinten egy-egy csésze zöld teát? Meg fogsz lepődni, mennyire jó hatást gyakorol a szervezetre!

A zöld tea a benne található tápanyagoknak köszönhetően feltölt minket létfontosságú vitaminokkal és ásványi anyagokkal, míg antioxidáns vegyületei a szervezetünkben zajló káros oxidációs folyamatok negatív hatásait védik ki.

Vitalizáló, immunrendszer-erősítő

A zöld tea bőségesen tartalmaz több fajta vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, nagy mennyiségű C-, D-, K- és B2-vitamin is található benne. Ezáltal hatékonyan erősíti az immunrendszert, elűzi a fáradtságot, aminek köszönhetően megnőhet teljesítőképességünk.

zold tea, egeszseg

Segíti a diétát

A súlyfelesleggel küzdők számára nem elhanyagolható tény, hogy a zöld tea az egyik legjobb zsírégető, hiszen amellett, hogy nem engedi lerakódni az aktuálisan bevitt zsírokat, még a korábban felhalmozott zsírréteget is hatékonyan bontja le.

Viszlát, migrén!

A zöld tea értágító hatással is rendelkezik, ami által nagyon jó szolgálatot tehet fejfájás, migrén jelentkezésekor, mivel hatékonyan lehet képes oldani a görcsöket és csillapítani a kínzó, lüktető fájdalmakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top