Egészség

Szakított a vőlegényével, és egy idegen párnak ajándékozta az álomesküvőjét a menyasszony

Az exmenyasszony úgy gondolta, ha már neki nem jött össze, legalább másnak valósuljon meg az álomesküvője.

Nincs annál felemelőbb érzés, mint mikor az ember ismeretleneket tesz boldoggá, teljesen önzetlenül. Egy 24 éves texasi lány, Kolbie Sanders jól ismeri ezt az érzést, ugyanis egy egész, megszervezett és kifizetett álomesküvőt ajándékozott egy idegen párnak.

Kolbie Sanders, az exmenyasszony

Kolbie és vőlegénye, Skylar mindent megterveztek a nagy napra, ám egy héttel a lagzi előtt a lány úgy ébredt fel, hogy nem akar a férfi felesége lenni. Minden dráma nélkül leültek, és megbeszélték a dolgot, és kiderült, egyetértenek benne, hogy mégsem egymásnak rendelte őket a sors.

Kolbie és exvőlegénye Skylar

A lagzit azonban késő volt lefújni, ezért az exmenyasszony kiírta a Facebookra, hogy ingyen elajándékozná az esküvőt. A rengeteg jelentkező közül végül a 22 éves Halie-t és a 24 éves Matthew-t választotta, és nem véletlenül: Halie nagypapája rákbeteg, ám azzal, hogy ilyen gyorsan sor kerül az esküvőre, még ő is simán részt vehet rajta, hála Kolbie nagylelkűségének.

Halie és Matthew, a szerencsés nyertesek

swns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top