Egészség

Szállodai alkalmazottak mentették meg egy férfi életét Budapesten

Az Országos Mentőszolgálat a Facebookon mondott köszönetet nekik.

Nem mindennapos történetet osztott meg Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat: szállodai alkalmazottak mentették meg egy 50 körüli férfi életét, aki rosszul lett a szóban forgó hotel üzemi étkezdéjében.

Miután többen a segítségére siettek, hamar kiderült, hogy a férfinak leállt a légzése. Azonnal értesítették a mentőket, és miután szerencsére nemcsak a konyhai dolgozók vagy a recepciós munkatársak, de még a takarító személyzet tagjai közül is többen elsajátították az újraélesztés alapjait, azonnal csapattá alakulva kezdték meg az életmentő lépéseket. A kiérkező rohamkocsi orvosát szinte meglepte a semmiből lett „szállodai mentőcsapat” precizitása, mellyel életben tartották a beteget a mentők kiérkezéséig. A gyors mellkasi nyomásoknak köszönhetően a mentők végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget, akinek mielőbbi felépülést kívánunk! A mentésben résztvevőknek gratulálunk!

– olvasható a bejegyzésben.

Országos Mentőszolgálat/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top