nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Görögország eltiltja a kövér turistákat a szamaraktól

Görögország eltiltja a kövér turistákat a szamaraktól

Nem ülhetnek fel többet a görögországi szamarak hátára az elhízott turisták, így döntött a görög kormány azután, hogy állatvédők felszólaltak a Santorini szigetén élő csacsik érdekében.
Hegedűs Bence
Hegedűs Bence
f Ajánlom

Úgy döntött a görög Vidékfejlesztési és Élelmezési Minisztérium, hogy törvényt hoz a Santorini szigetén élő és a turistákat a meredek lépcsőkön cipelő szamarak érdekében. Korábban állatvédők fényképezték le a feltört hátú, gerincsérült szamarakat – többnyire túlsúlyos turisták tömegeit szállították a festői sziget meredek lépcsőin fel és alá.

A minisztérium úgy döntött, hogy a szamarakat a 100 kilogrammnál nehezebb turisták nem használhatják, és nem cipelhetnek többet, mint a saját súlyuk ötöde. Megtiltották továbbá, hogy beteg állatokat szállításra használjanak gazdáik, akik sokszor vizet és pihenőt sem adtak állataiknak az órákon át tartó lépcsőmászás közben.

Mirror

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon