Egészség

Pécsen is felmondott a sürgősségi osztály vezetője

Mert elege lett a kórházban uralkodó állapotokból.

A média ugyan nem figyelt fel rá, de a közelmúltban felmondott a pécsi egyetemi kórház sürgősségi osztályának vezetője is, miután sem a minisztériumtól, sem az egyetemtől nem kapta meg a kellő támogatást – hívta fel rá a figyelmet Komáromi Zoltán háziorvos az ATV Start című műsorában.

Képünk illusztráció (Pixabay)

Komáromi szerint erre azért került sor, mert az osztályvezetőnek egyszerűen elege lett abból, hogy „nem bírja tovább kompenzálni a rosszabbnál rosszabb intézkedéseket”, és hogy a kórház olyan számlákat sem tudott befizetni időben, amelyek az intézmény alapvető működéséhez lennének szükségesek.

Elmondása szerint a hírre egyszerűen azért nem figyelt fel a média, mert itt még nem történt országos botrány, nem halt meg senki a kórház körüli problémák miatt. Pedig egyáltalán nem mindegy, hogy egy egyetemi városban nincs egy normálisan működő sürgősségi osztály – fejtette ki a tévének.

Kattints a léjátszáshoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top