Egészség

9 napot kaptak a szülők, hogy találjanak egy kórházat, ahol életben tartják a lányukat

A texasi kislányt a Cook Gyerekkórház agyhalottnak nyilvánította. A szülők most azért küzdenek, hogy ne kapcsolják le gyermeküket az őt életben tartó gépekről.

9 nap. Mindössze ennyi ideje maradt Payton Summons szüleinek arra, hogy egy olyan kórházat találjanak kislányuknak, ahol nem kapcsolják le az őt életben tartó gépekről. A texasi Cook Gyerekkórházban, ahol jelenleg is fekszik, a mindössze kilencéves kislányt a múlt héten agyhalottnak nyilvánították az orvosok, majd közölték a szüleivel, hogy Paytont az ő érdekében le kell kapcsolni a gépekről.

újraélesztés szívmegállás kórház

Kép forrása: KTV

A kislány egyébként a múlt héten, egy szívmegállást követően került kórházba. Édesanyja, Tiffany a Daily Mail című brit lapnak elmondta, Payton épp a nagymamájánál aludt, mikor az éjszaka közepén váratlanul rosszul lett: „Felsikoltott, hogy alig kap levegőt, aztán elájult.” A kiérkező mentősök egy órán keresztül küzdöttek azért, hogy újraindítsák Payton szívét, ami mint kiderült, a közvetlen közelében növő daganat miatt állt meg.

újraélesztés szívmegállás kórház

Kép forrása: KTV

Az újraélesztés közben súlyos oxigénhiány lépett fel, így mire a Cook Gyerekkórházba szállították, tulajdonképpen már agyhalott volt. A diagnózis ellenére a kislány szülei hisznek abban, hogy lányuk felépülhet, ezért a végsőkig küzdenek azért, hogy ne kapcsolják őt le a gépekről. Hétfőn például egy távol tartási végzést szereztek a kórház munkatársai ellen lányuknak, ami kilenc napig érvényes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top