Egészség

Szuperhősök lepték meg a gyermekkórház betegeit

Alig akartak hinni a szemüknek a coloradói gyermekkorház kis betegei, amikor szuperhősök jelentek meg az ablakuk előtt. Először Pókember tűnt fel, aztán felbukkant Superman, Amerika Kapitány és a többi is.

Döbbenten rohantak a kórház ablakaihoz a gyerekek, amikor hirtelen megjelent Pókember az emeleti ablakban, az épület oldalán, majd sorban feltűntek a kicsik kedvencei: Amerika Kapitány, Thor, Superman, Batman, és Wonder Woman. A szuperhősök valójában a helyi kommandós csapat, a S.W.A.T. legénységének tagjai voltak, akik örömmel lepték meg a fiatalokat a coloradói gyermekkórházban.

Forrás: CHILDRENS HOSPITAL COLORADO

A kommandósok egy többéves hagyományt ápolnak, a kórház 2013-ban tartott először Szuperhős Napot, akkor az épület ablakmosói öltöztek be szuperhősöknek és loptak vidámságot a kórházban lábadozó gyerekek mindennapjaiba.

Forrás: CHILDRENS HOSPITAL COLORADO

A következő évben már a helyi rendőrség tagjai ugrottak be az ablakmosók helyett és azóta minden évben magukra öltik a jelmezeket.

Forrás: CHILDRENS HOSPITAL COLORADO

Igaz, hogy az első alkalommal volt néhány logisztikai kihívás, például a megfelelő jelmezek beszerzése, a függesztési pontok kialakítása és az időjárás is, de végül összejött. A gyermekkórház személyzete azt mondta, hogy a gyerekek arcát látva úgy gondolják, mindezek ellenére megérte.

Forrás: CHILDRENS HOSPITAL COLORADO

Jim Feist, a kórház menedzsere szerint pácienseik egy órára elfelejthetik családi és egészségi gondjaikat, és egy kis ideig önfeledten lehetnek gyerekek.

Forrás: CHILDRENS HOSPITAL COLORADO

storytrender.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top