Egészség

Öngyilkossága előtt a rákos nő még gondoskodott kutyájáról

Mielőtt véget vetett volna az életének, egy menhelyre vitte a kutyát, akit saját gyermekeként szeretett.

A 46 éves amerikai Crystal Chrisp évekkel ezelőtt megküzdött a mellrákkal, ám betegsége idén visszatért. A nő emiatt döntött úgy, hogy eldobja magától az életet. Előtte azonban még gondoskodott a kutyájáról, Shellről.

Egy menhelyre vitte a négylábút és egy levelet hagyott ott vele, melyben leírta, hogy a kutyust eredetileg az édesanyja fogadta örökbe még 2009-2010 környékén, ám ő beteg lett, ezért 2012-ben átvette tőle. Leírta azt is, hogy nem képes tovább harcolni a rákkal, ezért kéri, hogy keressenek új, szerető gazdát Shellnek.

„Nagyon szeretem ezt a lányt. Ő az én kislányom” – zárta sorait Crystal.

Shell (Fotó: Facebook/Stray Rescue)

Másnap egy égő házhoz riasztották a hatóságokat, ahol megtalálták Crystal Chrisp holttestét, aki előzőleg fegyverrel követett el öngyilkosságot. Hogy otthona pontosan mitől gyulladt ki, azt egyelőre vizsgálják.

Shell szívszorító történetét a menhely Facebook-oldalán tették közzé. A post közel kétezer megosztást kapott és többen is jelentkeztek, hogy magukhoz vennék a kutyust. Shell már úton van az új otthonába.

via

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top