Egészség

Újabb baleset érte a biciklist, akit négy éve elsodort egy BKV-busz – videó

Most kisebb sérülésekkel megúszta, de ezúttal is felvette a balesetet a sisakjára szerelt kamerájával.

Ismét baleset érte azt a biciklist, akit négy éve gázolt el egy BKV-busz Budapesten. Most a Nagykörúton tekert a dugóban álló kocsik között, amikor egy autós kinyitotta előtte az ajtót. Elesett, de nagyobb baja nem lett, a jobb vállát fájlalta – számolt be az RTL Klub.

Már nem tudta elkerülni az ütközést (Forrás: YouTube/SanskritFritz)

A múlt csütörtöki balesetről a biciklis a sisakjára szerelt kamerájával készített felvételt. A videón látszik, hogy gond nélkül teker a két kocsisor között, még egy motoros is elengedi, aztán hirtelen kinyílik az ajtó, és már nem tudja elkerülni az ütközést.

Egy közlekedési szakértő szerint a biciklis nem volt szabálytalan, dugóban haladhat az autók között. A sofőr viszont figyelmetlen volt, mert az ajtónyitás előtt nem győződött meg arról, hogy nem veszélyeztet másokat.

A bringásnak már volt ennél komolyabb balesete, 2014-ben egy BKV-busz sodorta el a Thököly úton. Két bordája eltört, légmelle lett, és levált a tüdeje egy része. Öt napig volt intenzív osztályon. A gázoló buszsofőrt pénzbüntetésre ítélték, és egy darabig nem vezethetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top