Egészség

Rajzfilmfigurává változott az apa, miután megcsípte a száját egy darázs – videó

A legrosszabb hely, ahol egy darázs megcsípheti az embert, a szája – legalább is ez derül ki annak a kanadai férfinak a történetéből, aki túl későn vette észre, hogy sörét megosztotta egy fullánkos rovarral.

Bob Williams a kanadai Chilliwackban él és csak a hideg sörét szerette volna élvezettel meginni a kertben, amikor az egyik hűsítő korty után égető fájdalmat érzett a szájában. Nem vette észre ugyanis, hogy a sört egy darázs is megkívánta, aki nem akart osztozkodni, így megcsípte Bob száját.

forrás: pixabay

Az 56 éves kanadai ajka meglehetősen súlyos allergiás reakcióval válaszolt a csípésre, saját jellemzése szerint is „k*rvára fájt”, de legalább őszintén tudott nevetni azon, milyen mókás ábrázatot kölcsönzött neki a kellemetlen találkozás.

A férfi hősiesen viselte a csípést és következményeit is, saját maga kérte lányát, hogy készítsen róla pár fotót, mert érezte, hogy vicces képek fognak születni.

Bob végül úgy döntött, hogy feldagadt szája miatt felkeresi a kórházat, ahol monitorra kötötték és adtak neki egy adag epinefrin-injekciót is, majd pár óra múlva egy epinefrinnel töltött injekciós toll receptjével hazaengedték.

Bob lánya büszke édesapjára, aki egész végig megőrizte vidám hangulatát, és azt sem bánta, hogy kinevetik. „Azt mondta, hogy ha velem történne hasonló, ő is ugyanígy nevetne.”

Unilad

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top