Egészség

Álompár: a bombázást túlélő katona és címlaplány felesége mesébe illő sztorija

Csoda, hogy még nem készült film a legdurvább iraki bombázást túlélő Brian és gyönyörű felesége, Ashley szerelmi történetéből!

Ashley és Brian egy olyan pár, amely új definíciót ad az álompár kifejezésnek. 2004-ben találkoztak egy kis texasi étteremben, ahol a lány felszolgálóként dolgozott. A kölcsönös szimpátia azonnal kialakult, de a férfi a találkozást követően Irakba utazott katonai szolgálatra. Egy nap, ahogy egy pohár vízért ment, egy 107 mm-es rakéta robbant fel mellette, mindössze 90 centire tőle. 

Brian az USA történelmének legsúlyosabban sérült katonájaként élte túl a támadást. Mindkét lábát amputálni kellett, a domináns jobb kezét is, és a tüdeje is összeomlott. Hazatérve az Államokba 11 hónapig tartott a kórházi kezelése. Felépülése után az első dolga volt, hogy megkeresse Ashley-t, aki akkorra már mindent tudott a történtekről. 

Brian és Ashley Kolfage szörfözés közben.

A nőt nem riasztották vissza Brian sérülései: a pár 2011 májusában összeházasodott, azóta pedig két gyermekük született. „Próbálunk normális életet élni, olyan dolgokat csinálni, mint bárki más. Brian például ugyanúgy szörfözik, mint azelőtt” – meséli Ashley, aki nemcsak tökéletes feleség, hanem tökéletes szépség is. Jelenleg épp a Maxim férfimagazin címlaplány címéért versenyez.

Brian időközben még egy egyetemet is elvégzett, 2014-ben építész diplomát szerzett. Bár világéletében jobbkezes volt, most bal kezével tervez és rajzol. „Brian sérülésétől még erősebbek lettünk, és tudjuk, mi az, ami igazán fontos az életben” – vallja Ashley. 

militarytimes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top