Egészség

Megvakult a nő, akit szemen talált a labdával egy profi golfozó

Egyik szemére teljesen megvakult az a nő, aki nézőként vett részt egy francia golfversenyen, és szemen találta egy golflabda. Az áldozat azt tervezi, hogy bepereli a szervezőket.

Súlyos baleset történt múlt pénteken a Ryder Cup nevű francia golfversenyen, ahol a 29 éves amerikai golfozó, Brooks Koepka egyik ütése a közönség közé vágódott, és szemen talált egy nőt. A 49 éves Corine Remande a találat következtében egyik szemére teljesen megvakult.

Forrás: pixabay

„Olyan gyorsan történt, hogy nem éreztem fájdalmat. Amikor eltaláltak, nem éreztem, hogy a labda megütötte volna a szememet. Csak később azt, hogy elkezd ömleni a vér” – idézte fel a balesetet a nő. Orvosai szerint a nő szeme szabályosan felrobbant a golflabda becsapódásától, a sportszer roncsolta a koponyáját is.

Corine Remane azt tervezi, hogy pert indít a golfverseny szervezői ellen, miután orvosaitól megtudta, hogy megsérült szemét sosem fogja tudni használni többet. A Ryder Cup szervezői nagyon sajnálják a történteket, és minden segítséget megadnak a sebesült nőnek és családjának, amit a helyzet kíván.

A labdát a tömegbe ütő Brooks Koepka még a helyszínen bocsánatot kért a nőtől és férjétől, akinek egy aláírt golfkesztyűt is adott kárpótlás gyanánt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top