Egészség

Ezért fontos letörölni használat előtt a nyilvános helyek pelenkázóasztalait

Egy Nottinghamben élő anyuka arra figyelmezteti a szülőket, hogy mindig töröljék le a nyilvános helyeken található pelenkázóasztalokat. Elárulta azt is, hogy ez miért nagyon fontos.

Lerántotta a leplet a nyilvános helyeken lévő pelenkázóasztalokon fellelhető foltokról egy nottinghami anyuka, aki azt is elárulja figyelemfelhívó akciójában, hogy miért fontos minden használat előtt letörölni ezeket az eszközöket.

Illusztráció – forrás: pixabay

Anyahh Benett egy hétfőn töltött fel a Facebookra egy fényképet egy barna foltokkal tarkított pelenkázó asztalról. A kép alá írt figyelmeztetése szerint a barna nyomokat a kábítószerhasználók hevített kanalai hagyták örökül a pelenkázón, amelyet akkor használnak a függők, amikor belövik magukat.

A nő szerint heroin vagy más kábítószerek maradványai is a pelenkázóasztalon lehetnek, és ezért fontos letörölni őket a használat előtt. Szülőtársait arra kérte, hogy adják tovább az információt egy megosztás formájában, ami szerinte akár életet is menthet. A felhívását eddig 1600-an vették komolyan.

A hozzászólók között akad olyan, aki elbagatellizálta Benett figyelmeztetését, más egyetért azzal, hogy le kell törölni az asztalt a használat előtt, de akadt olyan is, aki szerint hülyeség a foltok kábítószeres eredete, mert szerinte azok csak cipőnyomok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top