nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Perre készül a székesfehérvári kórházból eltűnt beteg családja

Perre készül a székesfehérvári kórházból eltűnt beteg családja

A család szerint felháborító, hogy egy benyugtatózott, zavart betegre senki sem figyelt, így egyszerűen kisétálhatott a kórházból.
NLCafé
f Ajánlom

Egy epilepsziás sárbogárdi családfőt még júniusban vittek kórházba mellkasi fájdalom és ájulás miatt. A székesfehérvári kórház belgyógyászatára került. A család szerint a férfi erős nyugtatókat kapott, amelyektől zavart lett, és állítólag ezt jelezték is a nővéreknek.

Az édesapa az egyik éjszaka eltűnt a kórházból. Két nappal később találtak rá alsónadrágban egy főút mellett. A család szerint felháborító, hogy az apa egyszerűen kisétálhatott a kórházból, senki sem figyelt rá.

Az ügyben a kórház belső vizsgálatot rendelt el. Ennek eredménye szerint 36 betegre két nővér jutott az éjszakai műszakban, így bármelyik ápolt elhagyhatta anélkül az osztályt, hogy azt a személyzet észrevette volna – számolt be az RTL Klub.

A hasonló esetek kivédésére a kórház belgyógyászati a osztályát este 10 óra után nem hagyhatják el a betegek, az ajtót pedig kulcsra zárják.

A család perre készül az ügyben.

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon