Egészség

Visszautasították a fogyatékkal élő fiú és édesanyja kiszolgálását egy étteremben

Az édesanya feldühödött, miután az étterem nem szolgálta ki fogyatékkal élő fiát és őt.

Hayley Kelly különleges családi ünneplésre készült egy steakhouse-ban, de végül nem szolgálták ki őket. A személyzet azzal magyarázta az elutasítást, hogy Kelly fogyatékkal élő fia, aki nem fog fogyasztani, foglalja a helyet a fizető vendégek elől. 

Az anya felháborodását a Facebookon osztotta meg, amit 7000-en osztottak meg, és rengeteg bátorító üzenetet kapott ismeretlen emberektől. Az étterem végül így reagált diszkriminatív tettére:

Forrás: Pinterest

„Panaszt kaptunk, hogy nem fogadunk nem étkező vendégeket. Nagyon sajnáljuk a téves információkat, amelyeket rólunk terjesztenek, minden vendégünket örömmel fogadjuk, és mindig mindent megteszünk, hogy megfeleljünk az idősek vagy a fogyatékkal élő vendégeink speciális igényeinek.”

A steakhouse szóvivője a Mirror Online-nak ezt nyilatkozta:

„Szeretnénk hangsúlyozni, hogy semmilyen sértés nem volt a célunk, és szeretnénk bocsánatot kérni Hayley-től az esetleges kellemetlenségekért. Sajnos éttermünkben csak négy vagy kevesebb személy számára volt hely, nem pedig ötnek, amennyire szükség lett volna.”

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top