Egészség

A tragikus buszbaleset után ikreket szült a kismama

Két hónappal a kiírt időpont előtt jöttek világra a kisbabák, akik még hosszú ideig kórházban lesznek.

Egy amerikai kismama, Christy Westerdale a párjával, Joseph Chandlerrel és a kislányával utazott távolsági busszal Oklahomából a kaliforniai Stocktonba csütörtök délután. Buszuk azonban Új-Mexikóban súlyos balesetet szenvedett. A járművön utazó ötven ember közül nyolcan meghaltak és huszonöten megsebesültek.

Chandler az ütközés közben elájult, ám hamarosan magához tért. Először a kislányát menekítette ki a buszból, majd visszament Christyért, akit halottnak hitt. A karjaiba vette, a nő ekkor ébredt fel.

(Sceenshot: Fox)

A baleset következtében beindult nála a szülés és pár órával később, két hónappal a kiírt időpont előtt életet adott ikreinek. A babáknak még hónapokig kórházban kell maradniuk. Édesanyjuknak összezúzódott térde, eltört a lába és a medencéje is megsérült, így ő is lábadozik még.

A pár a GoFundMe weboldalon indított gyűjtést, hogy fedezni tudják a költségeiket, míg mindannyian hazatérhetnek kaliforniai otthonukba.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top