Egészség

Kutya mentette meg a fulladástól az egyévest

A kislány belefulladt volna saját hányásába, ha a kutya nem figyelmezteti időben az anyukáját.

Újabb bizonyíték született rá, hogy a kutyák a legfantasztikusabb teremtmények. A nap négylábú hőse egy Louie nevű spániel, aki hihetetlenül okos és figyelmes módon mentette meg egy kislány életét.

Az egyéves Chloé nevű babának még semmi baja nem volt, mikor édesanyja, a 23 éves Shannon lefektette aludni. Álmában azonban rosszul lett és hányt, a folyadéktól pedig fulladozni kezdett. Ez azonban senkinek nem tűnt fel a kutyuson kívül.

A kutya egyszer csak megállt az anyuka mellett, és addig ugatott, míg a nő nem követte őt a hálószobába, ahol a baba feküdt. A kislány ekkor már a hasán feküdt, sápadtan és eszméletlenül. Ám mivel azonnal kórházba szállították, sikerült megmenteni a fulladástól.

„Ha nincs Louie, akkor elveszítettem volna a gyönyörű kislányomat” – mondja az anyuka. Louie – aki egyébként a család dadájának a kutyusa – jókora jutalomfalat-csomagot kapott hősies tettéért.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top