Egészség

A kórházba menet tartóztatták le a vajúdó nő férjét

Nem tudta bemutatni útlevelét a mexikói származású, Egyesült Államokban élő férfi, így letartóztatták, miközben feleségét vitte szülni a kórházba.

Csak Joel Arrona-Lara felesége, Maria del Carmen Venegas tudta azonosítani magát, így a férjét letartóztatták, aki így kénytelen volt egyedül hagyni feleségét, aki épp szülni indult. Biztonsági kamerák rögzítették, ahogy a nő egyedül marad, miután férjét elvitték, és elég kétségbeesett állapotban van a megpróbáltatásoktól. Szerencsére végül sikerült eljutnia a kórházba, ahol egészséges gyermeket hozott világra.

Forrás: CBS

Maria del Carmen egy spanyol hírportálnak később elmondta, hogy férjét még sosem büntették meg, nincs semmilyen priusza. Utóbb azonban kiderült, hogy Arrona-Lara ellen letartóztatási parancsot adtak ki hazájában gyilkosság elkövetése miatt. Ügyvédje szerint ez a vád nem bizonyított, és a férfit valójában azért vették őrizetbe, mert engedély nélkül tartózkodik az országban. 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top