Egészség

A vécén szült meg – azt sem tudta, hogy terhes

Teljesen váratlanul érte a 3 gyermekes anyukát az újabb gyermekáldás. Gyomorpanaszoknak vélte a szülési fájdalmakat.

Hashajtóért küldte anyját a patikába az Észak-Yorkshire-ban élő, 29 éves Sarah Bailey, mert annyira fájt a gyomra, majd „beköltözött” a vécébe, hátha megkönnyebbül egy idő után. Amikor azonban vérezni kezdett, 60 éves anyja benézett hozzá, majd kimondta a „diagnózist”: „Éppen szülsz!”

A kisbaba – aki utólag a Desirae nevet kapta – nem lélegzett, ahogy világra jött, a kiérkező mentősöknek azonban sikerült újraéleszteniük.  Amikor Sarah anyja azzal szembesült, hogy lánya szülni fog, egyből ugrasztotta vejét – aki a felső szinten vigyázott a gyerekekre –, hogy hívja a mentőket „Szürreális volt az egész. Hallottam körülöttem a hangokat, éreztem a többiek nyugtalanságát, de olyan volt, mintha fizikailag nem is lennék ott. A szülés gyorsan lezajlott, szinte fel sem fogtam, mi történik” – mesélte az újdonsült anyuka, aki egyáltalán nem hízott meg a tudta nélküli babavárás alatt. Sőt vérzése is volt – amit ő legalábbis a havi menstruációnak hitt –, ám mint kiderült: a méhlepény lassú repedése okozta az időszakonkénti vérzést.

Forrás: Metro

Fogalmam sem volt arról, hogy terhes vagyok. Amikor világra jött Desirae, bűnösnek éreztem magam, mivel az elmúlt hónapokban ittam és buliztam megállás nélkül. Megkérdeztem az orvostól, hogy az én hibám volt, hogy nem lélegzett egyből, ahogy megszületett, de azt mondta, hogy sokkban volt a kisbaba egész teste, emiatt történt” – árulta el Sarah.

A kisbaba egészséges, annak ellenére, hogy nem számítottak rá. Saraht a szülés után méhfertőzéssel kezelték, de már javul az állapota.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top