Egészség

3 órát várt a sürgősségin, mert nem találta a tamponját

Nem találta sehol, s mivel nem akart a toxikus sokk szindróma áldozatává válni, inkább kiböjtölte a hosszú várakozási időt a kórházban.

Megszokott tamponcserének indult az egész a 24 éves Ushaanaa Laela Shah számára, ám valóra vált a rémálma. Igaz, csak pár órára.

Amikor délután vécére ment, hogy kicserélje a tamponját, megdöbbenve tapasztalta, hogy nincs a „szokott helyén”. Azt hitte, hogy esetleg felcsúszott. Akkor még nevetett az egészen, de ahogy továbbra sem került elő, egyre ijedtebbé vált.

Ushaanaa most már humorosan fogja fel az egész dolgot –  Forrás: Metro

Vizet engedett s kádba és beleült, abban a reménybe, hátha segíts, hogy előbukkanjon a tampon, de hiába. Üzent a barátnőjéért, aki átrohant hozzá, s besegített a tamponvadászatba, de együtt sem jártak sikerrel. Ő tanácsolta végül Ushaanaanak – akinek akkor már a hasa is fájt –, hogy rohanjon a sürgősségire.

A fiatal nő 3 órát várt a newporti kórház nőgyógyászatán, míg végre bejutott. Az orvosok alaposan megvizsgálták, majd közölték: nyoma sincs Ushaanaaban tamponnak, nem is helyezte be egyáltalán. Valószínűleg csak tervezte… A kezdődő hasi fájdalmakat pedig lelki eredetűnek tulajdonították az orvosok, mondván a fiatal nő biztos stresszelni kezdett az eltűnt tampon miatt.

Nagyon kínosan éreztem magam, hogy csak az idejüket pazaroltam” – vallotta be Ushaanaa, aki a Facebookon osztotta meg a történetét nőtársaival, okulásként.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top