Egészség

Azt hitte, csak órái vannak hátra, ezért a kórházban ment férjhez barátjához

25 éve éltek már együtt, de amikor a halálos beteg nő megtudta, hogy már csak órái vannak hátra, azonnal férjhez ment élettársához.

Az 50 éves Linda Carolannél hét évvel ezelőtt diagnosztizáltak 4. stádiumú emlőrákot, de a múlt héten kritikus állapotban vitték be egy portsmouth-i kóráházba, kétoldali tüdőgyulladással és szepszissel. A haldokló nő bevallotta az ápolóknak, hogy utolsó kívánsága az, hogy férjhez mehessen élettársához, Marcushoz. Az orvosok aggódtak, hogy nem élné túl, ezért elhatározták, hogy a kórház falai közt váltják valóra kívánságát.

Forrás: PA

A nővérek egy jótákonysági boltban megvették a menyasszonyi ruhát, anyakönyvvezetőt hívtak, végül a pár egészen meghitt körülmények között mondhatta ki az igent.

Lindát meghatotta a kórházi személyzet segítőkészsége.

„Hihetetlen, hogy mit tettek értünk életünk legsötétebb pillanatában. Elképesztő ceremóniát hoztak össze, és mindenki ki akarta venni a részét a szervezésből. Lelkesek voltak, és nagyon örültek nekünk. Nemcsak Linda életét mentették meg, hanem teljesítették az utolsó kérését is” – mondta az újdonsült férj.

A legszebb az egészben, hogy Linda állapota drámai javulást mutatott az esküvő után. A pár most az esküvői ünnepségét tervezi barátaival és családjával. 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top