Egészség

Menstruációs vér borította a netről rendelt ruhát

Horrorisztikus élményben volt része egy netes vásárlónak.

A 38 éves Sacha Brown a Pretty Little Thing webshopjából rendelt egy fehér, testhezálló ruhát, melyet a karib-tengeri, családi nyaralásra akart magával vinni a következő héten. A Londonban élő, műkörmös anyuka – aki átszámítva 3 ezer forintot fizetett ki a holmiért – megdöbbenve tapasztalta, hogy vérfoltos a leszállított, bodyval egybevarrt, csipkés ruha. Ráadásul nem akármilyen vérfolt díszeleg rajta! Sacha szerint menstruációs vér hagyott nyomot a body alul kapcsos részén.

Amint felfedezte a vérfoltot, gyorsan kezet mosott, többször is. „Hétfőn érkezett meg a ruha, én pedig hétfőhöz egy hétre indulok a 9 éves fiammal a karib-tengeri St. Luciára nyaralni, erre az útra rendeltem a ruhát. Le volt árazva a webshopban” – mesélte felháborodva.

Forrás: Sacha Brown

A Pretty Little Thing egyébként az egyik legnagyobb online divatáruház immár 6 éve.

Forrás: Sacha Brown

Valaki korábban biztos megrendelte ezt a ruhát, majd bugyi vagy intimbetét nélkül felpróbálta, aztán visszaküldte. Ki képes ilyet tenni? Négyszer mostam meg a kezemet, miután hozzáértem. Ez volt az első alkalom, hogy a Pretty Little Thingtől rendeltem, mivel elfogadhatóak az árai, és nem akartam sokat kiadni egy ruhára, amit majd magammal vinnék a nyaralásra. Ám ezek után komolyan megfontolom, hogy rendeljek-e még tőlük valaha” – panaszkodott a szingli anyuka.

Az online divatáruház visszafizette a ruha árát Sachának, elnézést kértek tőle, és ígérték, utánanéznek, hogyan történhetett ez meg.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top