Egészség

Megszólalt Mariann, akit tűzoltók szabadítottak ki a kocsma bárpultjából

Tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk Mariannt, aki egy kocsmai bárpult lábtartójába szorult be nem hétköznapi módon. Először csak a feje, aztán már az egész teste fogságban volt egy rossz mozdulat után.

Tegnap magunk is beszámoltunk arról a furcsa fővárosi kocsma-balesetről, amiben egy nő egész testtel beszorult a bárpult lábtartója alá, és magától nem tud kiszabadulni.

A Blikk elérte a történet főszereplőjét Mariannt, aki nem tagadta a történteket. Elmondta, hogy mostanában magánéleti gondokkal és álmatlansággal küzd, így lecsúszott egy pár vodka aznap is. A pulton elbóbiskolt, és a következő amire emlékszik az az, hogy beszorult fejjel fekszik a lábtartó alatt.

„Megpróbáltuk kiszabadítani a fejem, ami abba az irányba, amelyből estem, nem fért ki. Megpróbáltam átpasszírozni a lábtartó és a bárpult között a testem, de ez sem sikerült” – mondta a lapnak a nő.

Ez volt az pillanat, amikor az ivó személyzete kihívta a tűzoltókat, mert már sem ők, sem a nő nem tudott magán segíteni. A kiérkező lánglovagok egy feszítővágóval elvágták az egyik csőtartó elemet, így Mariann már ki tudta szabadítani a fejét.

A szabadulás után Mariannt a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

„Kisebb zúzódásokkal a nyakamon és vállamon megúsztam a balesetet. Ha nincs ekkora mázlim, komolyabb baj is történhetett volna” – mondta végül kalandja utána Mariann.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top