Egészség

Eltörött a nyakcsigolyája a junior válogatott röplabdázónak

Európa-bajnoki résztvevő, junior válogatott röplabdázó az a 19 éves fiatalember, aki szombaton egy motorcsónakról a Tisza sekély vízébe ugrott.

A balesetet szenvedett fiatal Fülöp Péter, az NB I-ben szereplő, 2017-es Magyar Kupa-győztes Szolnoki Röplabda Akadémia játékosa, aki részt vett a tavalyi U18-as Európa-bajnokságon is, augusztus 9-én, csütörtökön pedig Mikuláss Marcell párjaként aranyérmet szerzett az U20-as strandröplabda országos bajnokságon. A 19 éves fiú szombaton Szolnoknál a Tiszán haladt motorcsónakkal egy nyolcfős társasággal. Az origo információja szerint a sportoló hirtelen levetette a pólóját, és a mozgó csónakból fejest ugrott a Tiszába a part közelében. A többiek észlelték, hogy arccal a vízben fekszik. Kihúzták a szárazföldre, és segítséget hívtak.

Partra szállították, majd kórházba, ahol kiderült, hogy eltört a 4-es nyakcsigolyája, és azóta is válságos állapotban fekszik a szolnoki kórházban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top