Egészség

13 embert vittek kórházba a Tolmácsnál felborult buszról

Nyolc súlyos, valamint öt könnyebb sérültet láttak el és szállítottak kórházba a mentők a 2-es főúton szombaton délután történt baleset után.

Szombaton délután a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a 2-es főúton, a nőtincsi elágazó közelében egy ukrán rendszámú kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, az út menti árokba hajtott, és felborult.

Az árokba hajtott kisbusz súlyos sérültjei közül többek állapota életveszélyes – közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szombaton este az MTI-vel. Hozzátette, hogy a sérültek mindegyike felnőtt, gyermek nincs köztük.

A felborult autóbusz (MTI Fotó: Komka Péter)

A riasztásra Nógrád és Pest megye, valamint Budapest mentőállomásairól is indultak mentőegységek, illetve négy mentőhelikopter is ment a helyszínre. A mentők a súlyos sérülteket négy budapesti kórházba szállították, a könnyebb sérültek pedig Vácra és Balassagyarmatra kerültek. A forgalom szombaton későn este újraindult a baleset környékén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top