Egészség

Ráömlött a KFC-s mártás, borzalmasan megégett

Elsőfokú égési sérülései lettek a szerencsétlenül járt kisfiúnak.

Súlyos égési sérüléseket szenvedett a 10 éves Kyle Core, amikor kinyitotta odahaza a KFC-ben vásárolt Gravy mártás műanyag dobozát, és a forró szósz a combjára ömlött. Az angliai Huddersfieldben élő kisfiút azonnal kórházba szállították.

Panaszt tettem a KFC-nél, mivel túl forrón adták ki az ételt. Nem helyben fogyasztottunk, hanem otthon, szóval a kiszolgálás után 5-10 perccel később történt a baleset, és ennek ellenére még mindig olyan forró volt a mártás, hogy súlyosan megégette a fiam lábát. Kyle nem az első vásárló vagy alkalmazott a KFC-nél, aki égési sérüléseket szenvedett, és nem is az utolsó. Alacsonyabb hőmérsékleten kellene kiadniuk a mártást vagy pedig nem olyan műanyag dobozban, mint amiben most” – jelentette ki Kyle anyja, a 48 éves Joanne.


Kisfia elsőfokú égési sérüléseket szenvedett, teljesen lejött a bőre a combjáról.

Írtam emailt a KFC-nek, de még nem válaszoltak” – panaszkodott az anyuka.

A KFC Gravy mártása

A gyorsétterem szóvivője elmondta, mindig figyelmeztetik a vevőket, hogy fokozattan ügyeljenek a forró Gravy mártásra, főleg ha gyerekkel vannak. „Sajnálattal halljuk, mi történt Joanne-nal, gyors felépülést kívánunk neki” – tette hozzá.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top