Egészség

Horrorisztikus vége lett a szemöldöktetoválásnak

Nem tudta, hogy allergiás a festékanyagra. Már bánja, hogy életében először kipróbálta a sminktetoválást.

A 44 éves Amanda Coats nagyon megjárta a szemöldöktetoválással. A Melbourne-ben élő háromgyermekes anyuka egy 30 perces kezelésnek vetette alá magát, ám másnap reggel arra ébredt, hogy hámlott bőrrel van tele a párnája. Tükörbe nézett, és horrorisztikus látvány fogadta: vörös színűvé változott a szemöldöke, és nagyon megduzzadt, ráadásul fájt is.

 „Még soha sem csináltattam szemöldöktetkót, nem tudtam, mire számítsak. Azonnal orvoshoz akartam menni, mert nemcsak a szemöldököm duzzadt meg, hanem a szemem is. Alig láttam valamit, vezetni se tudtam, képtelen voltam elvinni a gyerekeket az iskolába” – panaszkodott a nő, aki nagyon aggódott, hogy örökre ilyen marad a bőre. Valamilyen fertőzésre tippelt, amit a tetoválás során szedhetett össze. Az orvosnál viszont azt mondták neki, ez nem fertőzés, a bőre így reagált a festékanyagra az allergiás reakció miatt.


Amandán ezután bőrkorrekciós műtéteket hajtottak végre egy melbourne-i lézerklinikán, majd mindenféle krémeket vetettek meg vele, így átszámítva körülbelül 350 ezer forintos pluszköltséggel járt a tetováltatás. A kezelések ellenére azonban továbbra is csak fájdalomcsillapítókkal, szemcseppekkel, kenőcsökkel tud létezni. „Bármilyen beavatkozásra is vállalkozunk, előtte mindig alaposan nézzünk utána” – tanácsolja mindenki okulására.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top